من و همسرم وقتی به خارج از شهر میرفتیم یکی از مشکلاتمون کباب کردن گوشت روی آتش بود ، چون خیلی زمان میبرد که آتش درست شود و همینطور لباس هایمان بوی دود میگرفت و بعد از بیرون رفتنمون کلی لباس رو باید میشستیم .
یک بار با دوستانم رفته بودیم بیرون و میخواستیم کباب درست کنیم ، دوستم یک دستگاه کباب پز برقی داشت و او در کمترین زمان و درد سر توانست کباب ها را حاضر کند ، از او پرسیدم که چگونه این دستگاه را خریداری کردی که سایت لوازم خانگی سینباد را به من معرفی کرد ، من بعد از خرید چنین کالایی از سایت سینباد واقعا به سهولت کارهایم پی بردم .
حالا میخواهم آن اطلاعات رو در اختیار شما بگذارم تا انجام امور برای شما نیز راحت شود .
در ابتدا به انواع کباب پز ها میپردازیم :
· کباب پزهای رومیزی
· کباب پز های ایستاده
· کباب پز های برقی
· و کباب پز های ذغالی
نام دیگر کباب پز ها باربیکیو نیز گفته میشود ، شما در اکثر پارک ها و فضا های آزاد خارج از شهر ، باربیکیو های ایستاده را میبینید که با ذغال مورد استفاده قرار میگیرند .
ولی همانطور که گفته شد این کار نیز زمان براست وهمینطور باعث آلودگی هوا می شود .
شما بنابر استفاه ی خود در ابتدا باید نوع کباب پزی را که میخواهید انتخاب کنید و در مرحله ی بعد نسبت به بودجه ی خود متوانید به برند نیز توجه نشان دهید .
نکته ای که در نگهداری کالای خود باید رعایت داشته باشید این است قبل و بعد از استفاه از کباب پز آن را تمیز کنید .